DATACENTER

REMOTE BACKUP


IT-sikkerhed kræver en systematisk tilgang

IT-sikkerhed er noget de fleste virksomheder først tænker på, når skaden er sket. Uanset størrelsen eller typen af virksomhed, er det vigtigt at forholde sig til konsekvenserne af eventuelle digitale sårbarheder. I alle virksomheder er brugen af systemer forbundet med risici i større eller mindre omfang. Alle risici kan ikke fjernes helt, men det er muligt at styre og kontrollere dem ved hjælp af en systematisk tilgang.

Mangelfuld backup betyder mistet omsætning

Mangelfuld backup, der ikke genskaber data, koster hurtigt din virksomhed dyrt i tabt arbejdsfortjeneste og mistet omsætning, hvis uheldet er ude. IT Huset hjælper med en analyse af din virksomheds behov, så I får den mest optimale backup løsning.

Høj datasikkerhed med online backup

En backup sikrer de data, der dagligt fungerer som livsnerve for mange virksomheder – og derfor er det vigtigt, at det bliver gjort rigtigt. Backup fra IT Huset er en af de bedste og mest sikre måder at bevare og få genskabt sine data på i tilfælde af f.eks. nedbrud, brand og lignende.

Outsourcing af backup

Outsourcing af backup er en perfekt løsning til virksomheden, som ønsker at optimere og fokusere på egne ressourcer og virksomhedens kernekompetence.

VIRTUEL SERVER

Vælg en virtuel server og få sikkerhed

En virtuel server hos IT Huset sikrer dig og din virksomhed de bedste rammer for maksimal oppetid og tilgængelighed, og vores innovative løsninger tilpasses selvfølgelig jeres behov. Ved at vælge en virtuel server mindskes risikoen betydeligt for uheld. Der står altid flere fysiske maskiner klar til at overtage driften i tilfælde af nedbrud. Det gør, at serverstrukturen genetableres med de allerbedste forudsætninger uden mærkbare driftsforstyrrelser. Det betyder at du opnår maksimal redundans, oppetid og tilgængelighed.

Få den nyeste teknologi med en virtuel server

Vores virtuelle server platform er baseret på den nyeste virtualiseringsteknologi, og er placeret i vores topprofessionelle hosting center, der kører på eget fibernet backbone, kølesystem og nødstrøm.

Økonomisk og fleksibel virtuel server

Hvis din virksomhed har brug for mere kapacitet eller flere servere, skalerer vi nemt og hurtig din virtuel server løsning, så I slipper for at investere i nyt udstyr. I betaler kun for, hvad I reelt har brug for.

Support 24/7/365

Hos IT Huset sidder vi klar alle dage – året rundt, for at hjælpe i tilfælde af problemer. Vi har altid ekstra kapacitet klar og mange års erfaring med server drift til vidt forskellige behov. Vi hjælper derfor også gerne med opsætning, den løbende drift og overvågning.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM DATACENTER-LØSNING

COLOCATION

Vi tilbyder Colocation af jeres udstyr, hvor vi benytter os af Cibicom og deres datacentre. I får jeres infrastruk­tur placeret i nogle af Danmarks mest sikre og moderne datacentre. Cibicoms datacentre er forbundet via vores redundante fiberinfrastruktur for bl.a. at give mulighed for geografisk adskillelse af servere til 2-center drift.

I datacentrene kan I flytte direkte ind i strøm- og netværks­forberedte racks, eller I kan få jeres eget bur, rum eller hal alt efter jeres ønsker og behov. Datacentrene er carrier- og cloud-neutrale, så I vælger frit netværksoperatør.

Datacentrene er overvåget af døgnbeman­dede NOC, hvor vi kan tilbyde en landsdækkende Hands & Eyes service.

  • Bygget efter Tier 3 / 4 forskrifter*  – 99,9% oppetid
  • Højt sikkerhedsniveau: videoovervågning, perimetersikkerhed, adgangskontrol, aspiration, brandslukning, redundant strømforsyning inklusiv nødstrømsanlæg og dieselgenerator
  • Adgang 24/7/365
  • Overvåget 24/7/365

WEBHOSTING

Hos IT Huset benytter vi danske datacentre til vores Webhosting. Vi tilbyder hosting af alle typer af CMS systemer. Vores servere er hurtige og kan kapere en masse trafik så du ikke bliver begrænset af de mange besøgende på din hjemmeside. Vi bestræber os på ikke at arbejde med begreber som nedetid, lange svartider, webservere der er fyldt til bristepunktet. Du kan se mere her om vores Webhosting.