Office 365

Mindre administration og IT-bøvl

Er softwareopdatering, indkøb af servere og diverse oprettelser en dyr og tidskrævende opgave i din virksomhed? Med Office 365 får du nem online administration, automatisk backup og er altid garanteret den seneste version af alle programmerne.

Dit Office, uanset hvor du er

Uanset om du arbejder på kontoret eller på farten, gør Office 365 det muligt for dig at oprette, redigere og dele fra din pc/Mac eller din iOS-, Android eller Windows-enhed med alle i realtid. Du får adgang til alle de kendte programmer fra Microsoft, som Word, Excel og PowerPoint. Du bestemmer selv, om det skal være onlineudgaven, Office Web Apps, som du kan bruge i en internetbrowser, eller du også vil have programmerne installeret på din computer. Med Microsoft Office 365 får du selv mulighed for at vælge, hvad der passer til lige netop dig og resten af virksomhedens brugere.

Spar op til 50% med Office 365

Microsoft har regnet på, hvad en virksomhed kan spare på at skifte til Office 365 frem for selv at stå for driften af de samme tjenester. Regnestykket siger, at du kan spare op til 50% på at skifte til Microsoft Office 365. Pengene sparer du på servere, strøm, administration, test og meget mere.