Virtuelle Servere

Vælg en virtuel server og få sikkerhed

En virtuel server hos IT Huset sikrer dig og din virksomhed de bedste rammer for maksimal oppetid og tilgængelighed, og vores innovative løsninger tilpasses selvfølgelig jeres behov. Ved at vælge en virtuel server mindskes risikoen betydeligt for uheld. Der står altid flere fysiske maskiner klar til at overtage driften i tilfælde af nedbrud. Det gør, at serverstrukturen genetableres med de allerbedste forudsætninger uden mærkbare driftsforstyrrelser. Det betyder at du opnår maksimal redundans, oppetid og tilgængelighed.

Få den nyeste teknologi med en virtuel server

Vores virtuelle server platform er baseret på den nyeste virtualiseringsteknologi, og er placeret i vores topprofessionelle hosting center, der kører på eget fibernet backbone, kølesystem og nødstrøm.

Økonomisk og fleksibel virtuel server

Hvis din virksomhed har brug for mere kapacitet eller flere servere, skalerer vi nemt og hurtig din virtuel server løsning, så I slipper for at investere i nyt udstyr. I betaler kun for, hvad I reelt har brug for.

Support 24/7/365

Hos IT Huset sidder vi klar alle dage - året rundt, for at hjælpe i tilfælde af problemer. Vi har altid ekstra kapacitet klar og mange års erfaring med server drift til vidt forskellige behov. Vi hjælper derfor også gerne med opsætning, den løbende drift og overvågning.