IT Driftaftale

IT-support i øjenhøjde

Mindre og mellemstore virksomheder der ikke har en stor intern IT-afdeling - kæmper ofte med at finde tid til hverdagens akutte IT-problemer, der tit stjæler alt for meget opmærksomhed. Det kan være, der skal installeres nyt hardware, programmerne ikke virker som forventet, ugennemskuelige og tunge opdateringer eller når der sker uheld. Det kan være svært at holde overblikket, når det kommer til IT-infrastruktur og drift, men det kan IT Huset hjælpe dig med.

Slip for unødvendige bekymringer med IT-support fra IT huset

Hos IT Huset sætter vi os ind i din virksomhed, så du får den helt rigtige løsning, der sparer dig for unødvendige bekymringer. Med IT-support fra IT Huset er din virksomhed i trygge hænder. Vores dygtige supportteam har mange års erfaring, og du får et samarbejde i øjenhøjde baseret på tillid og respekt.

IT-support 24/7/365

Vi supporterer både via onsite-support, fjernsupport samt telefonsupport. Den fleksibilitet gør, at vi sammen finder frem til den IT-support løsning, der passer dig bedst.

Få en fast IT-drift aftale

De fleste virksomheder har et varierende behov for IT support, og det kan derfor være svært at budgettere med dette.

Få en fast IT-drift aftale hos IT Huset. Vi leverer din IT-drift med en fast månedlig ydelse, så du altid kender din udgift. Vi tilretter os efter dit behov, og servicerer dig med vores top professionelle IT konsulenter, både via onsite-support, fjernsupport samt telefonsupport.

IT Huset tilknytter en primær og en sekundær IT konsulent til jeres virksomhed, så i er sikret faste IT konsulenter der kender jeres virksomhed og jeres behov.

IT-Huset-Driftaftale