Excel kurser

Bliv en mester til Excel

IT Huset tilbyder i samarbejde med Exceleksperten.dk vores populære Excel-kurser til dig, der ønsker at opgradere dine Excel-kompetencer.

Vælg mellem 4 forskellige faste kurser eller et skræddersyet virksomhedskursus designet efter dine ønsker og behov. Vores undervisere er Microsoftcertificeret og har stor undervisningserfaring.

IT-Huset-Excel

Grundlæggende Excel-kursus

– Bliv klog på basale funktioner


Kom på 2-dages kursus i Excel og bliv klog på alle de grundlæggende funktioner. Kurset er for dig, der har begrænset eller ingen erfaring med Excel og ønsker at kunne benytte redskabet på almindeligt brugerniveau.

Lynkursus i Excel

– Bliv specialist på 3 timer


Kom på lynkursus og specialisér dig i lige præcis det felt, du ønsker. Bliv ekspert i Excel-grafik, Excel-formler, diagrammer og grafer eller pivottabeller.

Excel kurser for virksomheder

– Opdater dine medarbejderes Excel-kompetencer


Effektiviser din virksomhed med et skræddersyet Excel-kursus. Vores undervisere tager ud til jer med et sammensat kursus efter jeres ønsker.

Udvidet Excel-kursus

– Bliv superbruger


Få alle Excels udvidede funktioner helt ind under huden og lær bl.a. at mestre datatabeller, filtre, formler og pivotdiagrammer. Kurset er for dig, der har styr på Excels basale funktioner og ønsker at lære endnu mere.