Jet Reports

Med Jet Reports får du et professionelt rapporteringsværktøj til din virksomhed, der er enkelt at anvende. Jet Reports fungerer som et integreret add-on til Excel og vil gøre din dagligdag lettere i forhold til at arbejde med data.

Jet Reports automatiserer al din rapportering og kan samarbejde med alle former for Excel-værktøjer. Med Jet Reports vil din virksomhed let og hurtigt danne sig et overblik over din data og dermed sparer dig for en masse unødvendig tidsforbrug ved budgetrapportering, salgsanalyser, bogføring, årsregnskaber, lageroptælling og meget mere.

Jet Reports giver dig muligheden for at opsætte automatiske dashboards og rapporter, med henblik på at give dig nem adgang til den information, du og din virksomhed skal bruge til at tage den gode forretningsbeslutning. Med Jet Reports vil det være slut med manuelt at taste tal ind i rapporter eller kopier data fra det ene Excel-ark til det andet.

Rapporteringssystemet gør i sin enkelthed, at du på ingen tid kan udtrække data og omdanne den til strukturerede og gennemsigtige rapporter. Virksomheden vil på den måde sparer en væsentlig tid og bevarer overblikket over dine relevante data.

Jet Reports løsninger

IT Huset tilbyder Konsulenthjælp, support og kurser til dig der allerede har taget Jet Reports i brug og ønsker at optimere brugen af Jet Reports.

Derudover tilbyder vi at skræddersy et tidsbesparende rapporteringsværktøj til dig der ønsker at arbejde med Jet Reports i fremtiden.

IT-Huset-Jetreports