IT-Huset-Backup

Remote Backup

Ønsker I at opbevare jeres servere selv, men har brug for en Remote Backup løsning, hvor data er opbevaret sikkert?

Hvis i heller ikke har råd til nedetid, tabt data eller har begrænset plads til opbevaring af dine data så er Remote Backup den rette løsning for jer.

IT-Huset-SMS-Passcode

SMS Passcode

Livet skal gøres surt for de IT kriminelle! SMS Passcode sørger for det ikke længere er nok at opsnappe en medarbejders brugernavn og adgangskode. Med SMS Passcode skal de nu også have fat i medarbejderens mobiltelefon. SMS Passcode giver din virksomhed øget sikkerhed.

IT-Huset-Spamfilter

Spamfilter

Virksomheder bruger flere enheder i dag, hvor du kan tilgå mails fra end nogensinde før. Netværkets omkreds er udvidet til, hvor dine kollegaer måtte være. Og selvfølgelig betyder flere enheder og mere software flere sårbarheder. Derfor skal du beskyttes hele vejen rundt også når det kommer til at kontrollere hvad der kommer ind på virksomhedens mails.

IT-Huset-Antivirus

Antivirus

Din virksomhed har brug for avanceret registrerings- og beskyttelsesteknologi til at beskytte din virksomheds computere mod moderne og komplekse trusler. Vores antivirus til din computer yder realtidsbeskyttelse mod virus, spyware, inficerede vedhæftede filer og anden malware.

IT-Huset-Hardware

Hardware

Hos IT Huset tilbyder vi hele paletten af kvalitetsudstyr når det kommer til indkøb af hardware. Det er Servere, PC'er, Bærbare, Tablets, Skærme, Printere, mm.

Derudover tilbyder vi alt slags netværksudstyr, med et stort speciale i Cisco.

IT-Huset-Software

Software

Få gode tilbud på software til konkurrence dygtig priser. Vi samarbejder med de største grossister i Danmark, og dermed kan vi tilbyde alle de kendte mærker, til en konkurrence dygtig pris.