SERVICES

F-SECURE ANTIVIRUS

Antivirus af høj kvalitet

Antivirus fra IT Huset er en total beskyttelsespakke til miljøer med flere enheder. Den giver den bedste sikkerhed på markedet kombineret med avancerede merværdifunktioner som Software Updater, og dermed kan vi garantere din virksomhed den allerbedste beskyttelse.

Antivirus workstation

Total beskyttelse til alle dine enheder, der proaktivt scanner computerne for manglende operativsystem og tredjepartssoftware

Antivirus server

Effektiv beskyttelse for Windows og Linux servere. Der er mulighed for både realtid eller planlagt scanning. Det sikrer, at malware ikke bliver lageret på fil serverne.

HARDWARE

Hos IT Huset tilbyder vi hele paletten af kvalitetsudstyr når det kommer til indkøb af hardware. Det er servere, PC’er, Macs, Bærbare, Tablets, Skærme, Printere, mm. Derudover tilbyder vi alt slags netværksudstyr, med et stort speciale i Ubiquiti. Vi har altid nogle af markedets skarpeste priser på vores produkter.

Når det kommer til indkøb af hardware, betaler det sig at få et tilbud fra IT Huset. Udover vores stærke priser på alt hardware tilbyder selvfølgelig også installation og support.

Hos IT Huset kan du udover at købe alle virksomhedens daglige IT produkter samtidig få rådgivning og undervisning med i købet.

WEB-UDVIKLING

Hos IT Huset kan vi bygge og designe skræddersyede hjemmesider, webshops og mere komplekse løsninger af høj kvalitet.
Vi benytter både vores in-house kompetencer samt et udviklingsteam hos Scandesign Media, som er nogle af Danmarks dygtigste inden for faget.
Vi bygger hjemmesider for start-up virksomheder til de mere komplekse løsninger. Vi laver hjemmesider i et flot og moderne webdesigns, så de besøgende får et godt indtryk af jeres virkosmhed.

Vi udvikler i flere forskellige CMS udgaver, vores primære platform er dog WordPress.

Giv os et ring eller skriv en mail til os. Så kan vi tage en uforpligtende snak og derved præcisere opgaven.

SOFTWARE

Hos IT Huset kan vi tilbyde alt slags software til konkurrence dygtig priser. Vi samarbejder med de største grossister i Danmark, og dermed kan vi tilbyde alle de kendte mærker.

Når det kommer til indkøb af software, betaler det sig at få et tilbud fra IT Huset. Udover vores stærke priser på alt software tilbyder vi selvfølgelig også installation og support.

Hos IT Huset kan vi levere alle virksomhedens programmer, licenser og øvrigt software samtidig med du får rådgivning og undervisning med.