Antivirus

Komplet antivirus beskyttelse til og af din virksomhed

IT-sikkerhed er fundamental for enhver virksomhed. Konsekvenserne af et virusangreb eller sikkerhedsbrud kan være enorme. Uden de ekstra beskyttelseslag, der findes i en dedikeret antivirus løsning, kan en virus inficere hele virksomhedens netværk.

IT Husets antivirus beskytter alle dine enheder mod de seneste IT-sikkerhedstrusler. Vi vedligeholder og sørger naturligvis for at alt, altid er opdateret.

Antivirus af høj kvalitet

Antivirus fra IT Huset er en total beskyttelsespakke til miljøer med flere enheder. Den giver den bedste sikkerhed på markedet kombineret med avancerede merværdifunktioner som Software Updater, og dermed kan vi garantere din virksomhed den allerbedste beskyttelse.

Løsningen opdaterer automatisk sikkerhedssignaturer, hotfixes og nye programversioner. Det betyder lavere implementeringsomkostninger, virusregistrering i høj kvalitet og nem central administration.

Antivirus workstation

Total beskyttelse til alle dine enheder, der proaktivt scanner computerne for manglende operativsystem og tredjepartssoftware

Antivirus server

Effektiv beskyttelse for Windows og Linux servere. Der er mulighed for både realtid eller planlagt scanning. Det sikrer, at malware ikke bliver lageret på fil serverne.

IT-Huset-Software