Remote Backup

IT-sikkerhed kræver en systematisk tilgang

IT-sikkerhed er noget de fleste virksomheder først tænker på, når skaden er sket. Uanset størrelsen eller typen af virksomhed, er det vigtigt at forholde sig til konsekvenserne af eventuelle digitale sårbarheder. I alle virksomheder er brugen af systemer forbundet med risici i større eller mindre omfang. Alle risici kan ikke fjernes helt, men det er muligt at styre og kontrollere dem ved hjælp af en systematisk tilgang.

Mangelfuld backup betyder mistet omsætning

Mangelfuld backup, der ikke genskaber data, koster hurtigt din virksomhed dyrt i tabt arbejdsfortjeneste og mistet omsætning, hvis uheldet er ude. IT Huset hjælper med en analyse af din virksomheds behov, så I får den mest optimale backup løsning.

Høj datasikkerhed med online backup

En backup sikrer de data, der dagligt fungerer som livsnerve for mange virksomheder - og derfor er det vigtigt, at det bliver gjort rigtigt. Backup fra IT Huset er en af de bedste og mest sikre måder at bevare og få genskabt sine data på i tilfælde af f.eks. nedbrud, brand og lignende.

Outsourcing af backup

Outsourcing af backup er en perfekt løsning til virksomheden, som ønsker at optimere og fokusere på egne ressourcer og virksomhedens kernekompetence.

IT-Huset-Software