SMS Passcode

SMS PASSCODE multifaktor validering er en løsning, som forener optimal sikkerhed for din virksomhed med høj brugervenlighed for medarbejderne. Løsningen leverer en overlegen brugeroplevelse ved at se på den aktuelle kontekst brugeren befinder sig i og tilpasse valideringsniveauet derefter.

Verden forandrer sig. Den måde vi tilgår, anvender og deler data på har forandret sig. Derfor må den måde, vi identificerer os på, også ændre sig. Brugernavn og password er ikke længere nok til at kontrollere identiteten på dine brugere. De traditionelle hard- og soft-token løsninger giver ikke længere tilstrækkelig beskyttelse mod moderne trusler. De er besværlige, dyre at administrere - både ved udrulning og vedligeholdelse, og de er bøvlede for brugerne.

SMS PASSCODE er pionerer af en ny generation af mere intelligent og brugeroptimeret validering, som giver dig mulighed for at øge sikkerheden ved fjernadgang uden at gå på kompromis med brugervenligheden. Med en historik på tusindvis af kundeinstallationer over hele verden, ved vi hvad det kræver for at beskytte dine systemer og cloud-applikationer, uanset om dine brugere logger på fra Aarhus, New York, Berlin eller Bangalore.

Undgå brud på sikkerheden med kontekstbaseret intelligens

SMS PASSCODE fungerer i realtid og anvender sessionsspecifikke OTP-koder samt flere faktorer til at validere brugerne. Dermed beskytter løsningen mod identitetstyveri og moderne trusler.

Trusselsbilledet har udviklet sig ganske dramatisk, og hackere har værktøjer til rådighed, som er mere avancerede end nogensinde. En undervurdering af disse trusler kan have altødelæggende konsekvenser for din organisation.

Svage eller stjålne passwords er hackernes foretrukne våben, og udnyttes i mere end 75 procent af alle netværksindbrud. Truslen er reel og hurtigt voksende. Med multifaktor validering fra SMS PASSCODE kan du dog effektivt fjerne hackernes foretrukne våben.

IT-Huset-Software