CLOUD-SERVICES

VIRTUEL SERVER

Vælg en virtuel server og få sikkerhed

En virtuel server hos IT Huset sikrer dig og din virksomhed de bedste rammer for maksimal oppetid og tilgængelighed, og vores innovative løsninger tilpasses selvfølgelig jeres behov. Ved at vælge en virtuel server mindskes risikoen betydeligt for uheld. Der står altid flere fysiske maskiner klar til at overtage driften i tilfælde af nedbrud. Det gør, at serverstrukturen genetableres med de allerbedste forudsætninger uden mærkbare driftsforstyrrelser. Det betyder at du opnår maksimal redundans, oppetid og tilgængelighed.

Få den nyeste teknologi med en virtuel server

Vores virtuelle server platform er baseret på den nyeste virtualiseringsteknologi, og er placeret i vores topprofessionelle hosting center, der kører på eget fibernet backbone, kølesystem og nødstrøm.

Økonomisk og fleksibel virtuel server

Hvis din virksomhed har brug for mere kapacitet eller flere servere, skalerer vi nemt og hurtig din virtuel server løsning, så I slipper for at investere i nyt udstyr. I betaler kun for, hvad I reelt har brug for.

Support 24/7/365

Hos IT Huset sidder vi klar alle dage – året rundt, for at hjælpe i tilfælde af problemer. Vi har altid ekstra kapacitet klar og mange års erfaring med server drift til vidt forskellige behov. Vi hjælper derfor også gerne med opsætning, den løbende drift og overvågning.

AZURE

Azure-cloudplatformen består af mere end 200 produkter og cloudtjenester, der er udviklet til at hjælpe dig med at bringe dine nye løsninger til live – løs nutidens problemer, og vær med til at skabe fremtiden. Skab, kør og administrer programmer på tværs af flere cloudmiljøer, det lokale miljø og grænseenheder med frit valg af værktøjer og strukturer.

Løsningerne gør arbejdet for dig

Få svar på de forretningsmæssige udfordringer, du står over for, med en Azure-løsning, der samlet alt det, du har brug for: relaterede produkter, tjenester og apps fra tredjeparter. Fra DevOps til forretningsanalyse til Internet of Things. Du kommer hurtigt i gang med en skalerbar og omkostningseffektiv løsning, der virker med dine eksisterende miljøer.

COLOCATION

Vi tilbyder Colocation af jeres udstyr, hvor vi benytter os af Cibicom og deres datacentre. I får jeres infrastruk­tur placeret i nogle af Danmarks mest sikre og moderne datacentre. Cibicoms datacentre er forbundet via vores redundante fiberinfrastruktur for bl.a. at give mulighed for geografisk adskillelse af servere til 2-center drift.

I datacentrene kan I flytte direkte ind i strøm- og netværks­forberedte racks, eller I kan få jeres eget bur, rum eller hal alt efter jeres ønsker og behov. Datacentrene er carrier- og cloud-neutrale, så I vælger frit netværksoperatør.

Datacentrene er overvåget af døgnbeman­dede NOC, hvor vi kan tilbyde en landsdækkende Hands & Eyes service.

  • Bygget efter Tier 3 / 4 forskrifter*  – 99,9% oppetid
  • Højt sikkerhedsniveau: videoovervågning, perimetersikkerhed, adgangskontrol, aspiration, brandslukning, redundant strømforsyning inklusiv nødstrømsanlæg og dieselgenerator
  • Adgang 24/7/365
  • Overvåget 24/7/365

WEBHOSTING

Hos IT Huset benytter vi danske datacentre til vores Webhosting. Vi tilbyder hosting af alle typer af CMS systemer. Vores servere er hurtige og kan kapere en masse trafik så du ikke bliver begrænset af de mange besøgende på din hjemmeside. Vi bestræber os på ikke at arbejde med begreber som nedetid, lange svartider, webservere der er fyldt til bristepunktet. Du kan se mere her om vores Webhosting.