IT SUPPORT

IT-SUPPORT I ØJENHØJDE

Mindre og mellemstore virksomheder der ikke har en stor intern IT-afdeling – kæmper ofte med at finde tid til hverdagens akutte IT-problemer, der tit stjæler alt for meget opmærksomhed. Det kan være, der skal installeres nyt hardware, programmerne ikke virker som forventet, ugennemskuelige og tunge opdateringer eller når der sker uheld. Det kan være svært at holde overblikket, når det kommer til IT-infrastruktur og drift, men det kan IT Huset hjælpe dig med.

SLIP FOR UNØDVENDIGE BEKYMRINGER MED IT-SUPPORT FRA IT HUSET

Hos IT Huset sætter vi os ind i din virksomhed, så du får den helt rigtige løsning, der sparer dig for unødvendige bekymringer. Med IT-support fra IT Huset er din virksomhed i trygge hænder. Vores dygtige supportteam har mange års erfaring, og du får et samarbejde i øjenhøjde baseret på tillid og respekt.

IT-SUPPORT 24/7/365

Vi supporterer både via onsite-support, fjernsupport samt telefonsupport. Den fleksibilitet gør, at vi sammen finder frem til den IT-support løsning, der passer dig bedst.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM MICROSOFT 365

LØSNINGER

Ad hoc drift

Med en ad hoc driftsaftale hos IT huset, står vi altid klar til at hjælpe med akutte IT-problemer

Vi står altid klar med 4 højt kvalificerede IT-konsulenter, som råder og brede erfaringer indenfor IT-verdenen.

En ad hoc driftsaftale bliver afregnet af det antal timer der er blevet brugt, og bliver opgjort en gang i måneden.

klippekort

Vi tilbyder muligheden for at købe et klippekort til vores konsulenter, som kan bruges til både rådgivning og support. Med et klippekort kan du nemt holde styr på dine support- og konsulentudgifter.

Ved køb af klippekort, er prisen pr. afregnet time billigere end ad hoc aftalen, og der takseres kun pr. påbegyndt kvarter.

Fast IT-driftsaftale

Med en fast aftale på IT-drift, kender jeres virksomhed altid udgifterne på IT. Vi tilretteligger en aftale ud fra jeres virksomheds behov, så udgiften til IT altid er til at gennemskue.

Med en fast driftsaftale får i tilknyttet en fast primær og sekunder IT-konsulent. Det gør vi for at sikre os, at i altid bliver mødt af en tekniker, som har styr på lige netop jeres virksomhed

Projekter

Når i skal have lavet et projekt hos IT Huset, finder vi altid den tekniker der passer bedst ind, for det givne projekt.

Vi har brede samarbejder indenfor hele IT-branchen, og har derfor også mulighed for at hive kompetente eksterne ind, for de mere omfattende projekter.