IT SUPPORT

IT-SUPPORT I ØJENHØJDE


Mindre og mellemstore virksomheder der ikke har en stor intern IT-afdeling – kæmper ofte med at finde tid til hverdagens akutte IT-problemer, der tit stjæler alt for meget opmærksomhed. Det kan være, der skal installeres nyt hardware, programmerne ikke virker som forventet, ugennemskuelige og tunge opdateringer eller når der sker uheld. Det kan være svært at holde overblikket, når det kommer til IT-infrastruktur og drift, men det kan IT Huset hjælpe dig med.

SLIP FOR UNØDVENDIGE BEKYMRINGER MED IT-SUPPORT FRA IT HUSET

Hos IT Huset sætter vi os ind i din virksomhed, så du får den helt rigtige løsning, der sparer dig for unødvendige bekymringer. Med IT-support fra IT Huset er din virksomhed i trygge hænder. Vores dygtige supportteam har mange års erfaring, og du får et samarbejde i øjenhøjde baseret på tillid og respekt.

IT-SUPPORT 24/7/365

Vi supporterer både via onsite-support, fjernsupport samt telefonsupport. Den fleksibilitet gør, at vi sammen finder frem til den IT-support løsning, der passer dig bedst.

LØSNINGER

AD HOC DRIFT

IT Huset står altid til rådighed og er klar, hvis i får akutte IT-problemer.

Vi er bemandet med nogle højt kvalificerede og kompetente IT-konsulenter, som er klar til at yde hurtig og effektiv support.

Med en AD HOC løsning får i hjælp når i skal bruge det, ligesom med vores andre løsninger. Det brugte antal timer bliver opgjort sidst på måneden og i vil modtage en faktura, for hver måned, på jeres forbrug. 


KLIPPEKORT

Køb et klippekort til IT-support og konsulentydelser hos IT Huset. Det kan bruges i alle situationer, hvor du behøver support eller rådgivning. Med et klippekort holder du styr på dine support- og konsulentudgifter, og det er nemt at administrere.

Du betaler kun for den IT-support og konsulentydelse, du har brug for, og har dermed ingen unødvendige løbende udgifter. Der takseres kun pr. påbegyndt 15. min.FÅ EN FAST IT-DRIFT AFTALE

De fleste virksomheder har et varierende behov for IT support, og det kan derfor være svært at budgettere med dette.

Få en fast IT-drift aftale hos IT Huset. Vi leverer din IT-drift med en fast månedlig ydelse, så du altid kender din udgift. Vi tilretter os efter dit behov, og servicerer dig med vores top professionelle IT konsulenter, både via onsite-support, fjernsupport samt telefonsupport.

IT Huset tilknytter en primær og en sekundær IT konsulent til jeres virksomhed, så i er sikret faste IT konsulenter der kender jeres virksomhed og jeres behov.

PROJEKTER

IT Huset finder ud fra det enkelte projekt den IT-konsulent med de bedste kompetencer til at løse hvert enkelt projekt. Vi benytter både egne IT-konsulenter samt eksterne IT-konsulenter. Vi har fokus på, at du som kunde får løst opgaven tilfredsstillende.

For at sikre os projektet bliver klaret på bedst mulig vis og i får det optimale udbytte af IT-konsulenten, er det derfor meget afgørende at de faglige kompetencer er til stede hos vores IT-konsulenten. Derfor foretager vi hver gang en grundig vurdering af det forstående projekt og finder der efter den rette IT-konsulent forud for projektet. Vurderingen foretages ud fra de tekniske kompetencer projektet kræver af en IT-konsulent.