MICROSOFT 365 LICENSER

Kundernes foretrukne Microsoft-løsning

Microsoft 365 Licenser

Priser fra 25,20 kr.

Prisen inkluderer ikke moms.

Microsoft 365 Business Basic

31,50 kr.

Prisen inkluderer ikke moms.

Bedst til virksomheder, der har brug for lette fjernløsninger. Indeholder Microsoft Teams, sikkert skylager og Office Online (skrivebordsversioner er ikke inkluderet).

Web- og mobilversioner af Word, Excel og PowerPoint er inkluderet.

 Microsoft 365 Business Standard


78,70 kr.

Prisen inkluderer ikke moms.

Bedst til virksomheder, der har brug for alle værktøjer til fjernarbejde og samarbejde, herunder Microsoft Teams, sikkert skylager, virksomhedsmail og premium Office-applikationer på tværs af enheder.

Microsoft 365 Business Premium

129,90 kr.

Prisen inkluderer ikke moms.

Bedst til virksomheder, der har brug for løsninger til sikkert fjernarbejde med alt inkluderet i Business Standard, plus avanceret beskyttelse mod cybertrusler og enhedshåndtering.

Microsoft 365
E3


234,34 kr.

Prisen inkluderer ikke moms.

Få de bedste produktivitetsapps kombineret med centrale funktionaliteter for sikkerhed og overholdelse af angivne standarder til din virksomhed.


MICROSOFT 365

Mindre administration og IT-bøvl

Er softwareopdatering, indkøb af servere og diverse oprettelser en dyr og tidskrævende opgave i din virksomhed? Med Microsoft 365 får du nem online administration, automatisk backup og er altid garanteret den seneste version af alle programmerne.

Dit Office, uanset hvor du er

Uanset om du arbejder på kontoret eller på farten, gør Microsoft 365 det muligt for dig at oprette, redigere og dele fra din pc/Mac eller din iOS-, Android eller Windows-enhed med alle i realtid. Du får adgang til alle de kendte programmer fra Microsoft, som Word, Excel og PowerPoint. Du bestemmer selv, om det skal være onlineudgaven, Office Web Apps, som du kan bruge i en internetbrowser, eller du også vil have programmerne installeret på din computer. Med Microsoft 365 får du selv mulighed for at vælge, hvad der passer til lige netop dig og resten af virksomhedens brugere.

Spar op til 50% med Microsoft 365

Microsoft har regnet på, hvad en virksomhed kan spare på at skifte til Microsoft 365 frem for selv at stå for driften af de samme tjenester. Regnestykket siger, at du kan spare op til 50% på at skifte til Microsoft 365. Pengene sparer du på servere, strøm, administration, test og meget mere.

SPAMFILTER

Den bedste spamfilter beskyttelse til din virksomhed

Spam er en stor udfordring for mange virksomheder, der hver dag modtager utallige uønskede og skadelige e-mails. Det reducerer dine medarbejderes produktivitet og belaster din IT-infrastruktur.

Microsofts spamfilter sætter en effektiv stopper for spam, og beskytter din virksomheds digitale indhold, og giver en konstant realtimebeskyttelse mod malware, hackere og identitetstyveri. Den prisbelønnede spamfilter teknologi beskytter mod eksisterende og nye onlinetrusler. Det er nemt at installere og gør ikke computerne langsommere.

Effektiv spamfilter uden investering i hardware

Med et spamfilter fra IT Huset skal du ikke investere i hardware, og kan nemt oprette personlige blokeringer og e-mail-krypteringsregler. Det sparer med andre ord din virksomhed for både tid og penge, så overlad ansvaret for din e-mailsikkerhed til kompetente fagfolk.

AZURE

Azure-cloudplatformen består af mere end 200 produkter og cloudtjenester, der er udviklet til at hjælpe dig med at bringe dine nye løsninger til live – løs nutidens problemer, og vær med til at skabe fremtiden. Skab, kør og administrer programmer på tværs af flere cloudmiljøer, det lokale miljø og grænseenheder med frit valg af værktøjer og strukturer.

Løsningerne gør arbejdet for dig

Få svar på de forretningsmæssige udfordringer, du står over for, med en Azure-løsning, der samlet alt det, du har brug for: relaterede produkter, tjenester og apps fra tredjeparter. Fra DevOps til forretningsanalyse til Tingenes internet. Du kommer hurtigt i gang med en skalerbar og omkostningseffektiv løsning, der virker med dine eksisterende miljøer.

SHAREPOINT ONLINE

SharePoint styrker samarbejdet med dynamiske og produktive teamwebsteder til alle projektteams og afdelinger. Del filer, data, nyheder og ressourcer. Tilpas dit websted for at strømline dit teams arbejde. Samarbejd problemfrit og sikkert med teammedlemmer i og uden for din organisation på tværs af pc’er, Mac’s og mobilenheder.

MICROSOFT INTUNE

Med Intune får man Microsofts mest effektive sikkerheds- og management-platform til styring af computere og mobilenheder. Intune giver din virksomhed en integreret databeskyttelse samt mulighed for at definere jeres politikker på tværs af Windows og mobile platforme som iOS og Android. Med Intune kan der detaljeret opsættes om der f.eks. må udføres kopiér / sæt ind mellem apps og mulighed for at fjerne virksomhedsdata helt fra enhederne.

EXCHANGE ONLINE

 
Med Exchange Online får man en sikker og let tilgængelig postkasse, som kan opsættes i Windows, MacOS, iOS og Android gennem den funktionsrige Outlook-klient.
Planlæg nemt møder i den tilhørende kalender, hvad end det er fysiske eller virtuelle møder gennem Microsoft Teams.
 
Gennem Outlook.com har man altid mulighed for at læse og skrive mails i en velkendt brugergrænseflade som man kender fra desktop-klienten.
Som bruger af Exchange Online er man altid beskyttet mod spam og malware gennem Exchange Online Protection.