IT-SIKKERHED

REMOTE BACKUP

IT-sikkerhed kræver en systematisk tilgang

IT-sikkerhed er noget de fleste virksomheder først tænker på, når skaden er sket. Uanset størrelsen eller typen af virksomhed, er det vigtigt at forholde sig til konsekvenserne af eventuelle digitale sårbarheder. I alle virksomheder er brugen af systemer forbundet med risici i større eller mindre omfang. Alle risici kan ikke fjernes helt, men det er muligt at styre og kontrollere dem ved hjælp af en systematisk tilgang.

Mangelfuld backup betyder mistet omsætning

Mangelfuld backup, der ikke genskaber data, koster hurtigt din virksomhed dyrt i tabt arbejdsfortjeneste og mistet omsætning, hvis uheldet er ude. IT Huset hjælper med en analyse af din virksomheds behov, så I får den mest optimale backup løsning.

Høj datasikkerhed med online backup

En backup sikrer de data, der dagligt fungerer som livsnerve for mange virksomheder – og derfor er det vigtigt, at det bliver gjort rigtigt. Backup fra IT Huset er en af de bedste og mest sikre måder at bevare og få genskabt sine data på i tilfælde af f.eks. nedbrud, brand og lignende.

Outsourcing af backup

Outsourcing af backup er en perfekt løsning til virksomheden, som ønsker at optimere og fokusere på egne ressourcer og virksomhedens kernekompetence.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM VORES SERVICES

SPAMFILTER

Den bedste spamfilter beskyttelse til din virksomhed

Spam er en stor udfordring for mange virksomheder, der hver dag modtager utallige uønskede og skadelige e-mails. Det reducerer dine medarbejderes produktivitet og belaster din IT-infrastruktur.

Microsofts spamfilter sætter en effektiv stopper for spam, og beskytter din virksomheds digitale indhold, og giver en konstant realtimebeskyttelse mod malware, hackere og identitetstyveri. Den prisbelønnede spamfilter teknologi beskytter mod eksisterende og nye onlinetrusler. Det er nemt at installere og gør ikke computerne langsommere.

Effektiv spamfilter uden investering i hardware

Med et spamfilter fra IT Huset skal du ikke investere i hardware, og kan nemt oprette personlige blokeringer og e-mail-krypteringsregler. Det sparer med andre ord din virksomhed for både tid og penge, så overlad ansvaret for din e-mailsikkerhed til kompetente fagfolk.

SOFTWARE

Hos IT Huset kan vi tilbyde alt slags software indenfor sikkerhed til konkurrence dygtig priser. Vi samarbejder med de største grossister i Danmark, og dermed kan vi tilbyde alle de kendte mærker.

Når det kommer til indkøb af software, betaler det sig at få et tilbud fra IT Huset. Udover vores stærke priser på alt software tilbyder vi selvfølgelig også installation og support.

Hos IT Huset kan vi levere alle virksomhedens programmer, licenser og øvrigt software samtidig med du får rådgivning og undervisning med.