INTERNET

INTERNETFORBINDELSE

Hastighed, sikkerhed og ekstra services er vigtige, og en hurtig, driftsstabil opkobling til internettet er mindstekravet, hvis forretningen skal fungere. 

IT Huset tilbyder internet i højeste kvalitet gennem vores leverandør Cibicom. For at sikre jer maksimal tilgængelighed og optimal trafikafvikling er Cibicoms internetforbindelser opbygget på Cibicoms backbone med egne redundante fiberforbindelser med Gigabit kapacitet til vigtige internet knudepunkter. Dermed opnås en optimal trafikafvikling.

Cibicom driver og overvåger løsningen end-to-end via egen 24/7/365 NOC. Cibicoms løsning tilbyder høj driftssikkerhed og stabilitet, og I kan fejlmelde 24 timer i døgnet, alle dage året rundt.

Hvis jeres virksomhed skal sikres, kan I vælge en redundant løsning, som sikrer, at I aldrig er uden forbindelse, hvis uheldet er ude.

FIBERFORBINDELSE

Cibicom råder over egen backbone i Danmark, så der sørges for, at jeres data altid kommer sikkert frem. Hos Cibicom er I sikret særlig høj servicetilgængelighed med udstyrsredundans og end-to-end overvågning i Cibicoms egen 24/7/365 Network Operations Center (NOC).
Hvis I har brug for at sikre jeres virksomhed bedre, kan I vælge en redundant løsning, som sikrer, at I aldrig står uden forbindelse, hvis fx et fiberkabel bliver gravet over.
Og så kan I fejlmelde forbindelsen 24 timer i døgnet, alle dage året rundt.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ FIBER

*Vi bestræber os på, at du vil modtage tilbuddet inden for to arbejdsdage.

MPLS VPN

MPLS VPN er en IP-netværksløsning, som henvender sig til virksomheder med flere lokationer og skaber et privat, routed IP-netværk.

Med MPLS VPN får I en sikker adgang til jeres eget private netværk mellem alle jeres lokationer på Cibicoms backbone.
Løsningen giver jer også særlig høj grad af fleksibilitet og skalerbarhed.

Cibicoms backbone er opbygget med egne redundante fiberforbindelser samt udstyrsredundans, som sikrer jer en særligt høj servicetilgængelighed.

Cibicom driver og overvåger løsningen end-to-end med egen 24/7/365 NOC.

Vores løsning er driftssikker og stabil, og I kan fejlmelde 24 timer i døgnet, alle dage året rundt.Hvis jeres virksomhed skal sikres bedre, kan I vælge en redundant løsning, som sikrer, at I aldrig er uden forbindelse, hvis uheldet er ude.

NETVÆRKSOPSÆTNING

IT Huset har bred erfaring med opsætning og konfiguration af netværk. Vi benytter primært netværksudstyr fra Unifi, som er iblandt toppen af netværksudstyr i virksomhedsklassen, men vi arbejder også med flere andre producenter såsom Aruba, Cisco, Ruckus med flere. Med det høje kvalitetsniveau som man får med IT Husets netværksopsætning, så sikre vi at virksomheder er fremtidssikret og at det er skalerbart.

Gennem opsætningen af netværket sørges der for at sikkerheden er i top med stærke adgangskoder og seneste software-opdateringer. Med den store produkt-serie fra Unifi er det muligt at lave en skræddersyet løsning til enhver virksomhed, uanset størrelse og særlige ønsker såsom VLAN-konfiguration og krypteret Site-2-Site VPN-forbindelse.